חומרים:
צלי בקר בלדי
עלי דפנה
רצועות פלפל אדום
ראש שום קלוף
כוסברה
כמון /פפריקה/ פלפל שחור/ כרכום
אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
לבשל בשר מס' 5 נתח שלם בערך שעתיים עם עלי דפנה.
לקרר ולפרוס פרוסות בעובי 2 ס"מ
בסיר רחב מפזרים רצועות פלפל אדום. ראש שום קלוף וכוסברה מניחים את פרוסות הבקר בסיר מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה מתבלים בכמון, פפריקה, פלפל שחור, כורכום ואבקת מרק עוף מבשלים כשעה עד שהבשר מתרכך מוסיפים שמן וכוסברה לעוד 5 דקות.

גלילה לראש העמוד